Vacature Tamim

Wij zoeken een leerkracht op basisschool TAMIM

Leerkracht gezocht!

Vanaf maart 2024

Het bestuur van Stichting CPOV e.o. is voor basisschool Tamim op zoek naar een leerkracht (Groep 6 0,2 fte (dinsdag).

Durf jij de uitdaging aan?

Het team van Tamim is op zoek naar een collega met passie voor onderwijs. In groep 6 ontstaat per maart 2024 een vacature die we graag invullen met jou als talentvolle leerkracht! 

Wij zijn nieuwsgierig: wie ben jij en wat wil jij? 

Jouw profiel: 

• Ik ben flexibel 

• Ik heb innovatieve kracht 

• Ik ben creatief in het oplossen van vraagstukken 

• Ik wil samenwerken op basis van gelijkwaardig niveau en erkende ongelijkheid 

• Ik kan al best wat, maar wil ook nog heel veel leren. 

Herken jij je hierin? Kom werken op Tamim, waar je mag zijn wie je bent. 

Meer info? Neem direct contact op met Monique de Haan: 06-57630804 of met de afdeling HR via 0318-519076.

Interesse? Stuur je reactie naar  Solliciteer@cpov.nl en Monique.dehaan@tamim.nl

 
Waarin is Tamim onderscheidend?
  • actieve betrokkenheid van leerlingen en ouders;
  • groepsdoorbraken instructies van enthousiaste leerkrachten;
  • Positive Behavior Support;
  • Intensief aanbod van taal en rekenen;
  • thematisch werken in een uitdagende leeromgeving.

Wat wij zoeken:

Ik ben gedreven en heb passie voor het onderwijs. Ik wil nog veel leren. Onderstaande competenties beheers ik mogelijk nog niet, maar beheersing is wel mijn persoonlijke doelstelling. Op Tamim hoop ik deze doelstelling te bereiken en sta daarbij open voor de aangeboden ondersteuning en coaching. Daardoor haal ik het beste uit mijzelf ten gunste van de ontwikkeling van onze leerlingen.

• Ik ben interpersoonlijk bekwaam in het werken met leerlingen; kan leiding geven en zorgen voor een goede sfeer van omgaan met en samenwerking tussen de leerlingen.

• Ik ben bereid en in staat mijn leerlingen op respectvolle wijze aan te spreken op hun gedrag en ben bereid en in staat mijn feedback aan leerlingen op respectvolle wijze te geven om daarmee constructief gedrag te bewerkstelligen. Ik wil mij verdiepen in de door Tamim gekozen aanpak van SWPBS (School Wide Positive Behaviour Support)

• Ik ben pedagogisch bekwaam in het werken met leerlingen; ik zorg voor een veilige leeromgeving en bevorder de persoonlijke ontwikkeling van het kind tot een zelfstandig en verantwoordelijk persoon.

• Als leerkracht van Tamim kan ik het gedrag van leerlingen benoemen en dit vertalen naar (nieuwe) leerdoelen. Dit hangt samen met de gekozen, holistische aanpak van SWPBS. Ik wil mij daarin laten ondersteunen door de SWPBS-specialist en het SWPBS-team.

• Ik ben vakinhoudelijk en didactisch bekwaam in het werken met leerlingen; zorg voor een krachtige leeromgeving en bevorder het leren leren.

• Als leerkracht van Tamim heb ik inzicht in methode-onafhankelijke leerlijnen en mogelijkheden van leerlingen en kan deze vertalen naar het onderwijsaanbod op Tamim in overleg met mijn collega’s. Ik werk volgens het Interactieve Directe

instructiemodel of wil mij hierin bekwamen. Ik ben bereid mij te verdiepen in de strategieën van het leren, zoals de executieve functies.

• Ik ben organisatorisch bekwaam in het werken met leerlingen; ik zorg voor een overzichtelijke, ordelijke, taakgerichte sfeer en structuur in de leeromgeving.

• Als leerkracht van Tamim ben ik in staat het overzicht te behouden in het volgen en begeleiden van de activiteiten van onze leerlingen in de Unit. Middelen als Digikeuzebord en Klasseplan helpen daarbij. Ik kan leerlingen op diverse niveaus begeleiden en voel me verantwoordelijk voor alle leerlingen van Tamim. Ik ben in staat het gestructureerde groepsdoorbrekend rooster te volgen.

• Ik wil graag samenwerken in een team tijdens de lesgebonden uren: zorgen dat het werk afgestemd is op dat van collega’s, bijdragen aan het goed functioneren van de schoolorganisatie.

• Als leerkracht van Tamim ben ik bereid en in staat op positieve en productieve wijze collega’s te bevragen op hun handelen, zijn/haar kennis en ervaringen te delen, gebruik te maken van elkaars kennis en kunde, hulp te vragen waar gewenst (mag zelfs per direct via de app) en constructieve feedback te geven en te ontvangen tijdens het (dagelijks) unit-overleg.

• Ik wil graag samenwerken met de omgeving: in het belang van de leerlingen een relatie onderhouden met ouders, de buurt en instellingen.

• Ik ben als leerkracht van Tamim proactief (en niet afwachtend) in het contact met ouders over de ontwikkeling van hun kind.

• Ik ben alert op reflectie en ontwikkeling: zorgen voor de eigen professionele ontwikkeling en de professionele kwaliteit van de beroepsuitoefening.

• Als leerkracht van Tamim heb ik lef en ben in staat te experimenteren binnen de innovatieve kaders van de school. Daarmee kan ik de schoolontwikkeling bevorderen.

Daarnaast:

• Heb ik respect voor het systeem

• Durf ik –oude- gedragspatronen los te laten

• Kan ik al heel veel en wat ik niet kan – kan ik leren

• Weet ik dat fouten maken leermomenten zijn

• Weet ik dat niet iedereen alles kan – en hoef ik ook nog niet alles te kunnen

• Weet ik dat we gemeenschappelijke waarden en doelen hebben

• Heb ik vertrouwen in leerlingen, mijn collega’s en mijzelf

• Heb ik hoge verwachtingen van leerlingen, collega’s en mijzelf

• Wil ik mijn bekwaamheden in mijn vakgebied ontwikkelen.

 

Herken jij jezelf hierin?

Dan is Tamim de school die bij jou past!

Wil je eerst een indruk krijgen van ons onderwijs? Bezoek dan onze website www.tamim.nl of kom onder schooltijd binnen lopen. Maak daarvoor even een afspraak met Monique de Haan, directeur: 06-57630804.

CPOV

De organisatie CPOV telt 13 scholen. In Veenendaal kennen we 10 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 SBO-school ;in Ochten 1 school en in Zetten 1 school voor regulier basisonderwijs.

Ongeveer 350 medewerkers geven onderwijs aan circa 3500 kinderen.

 
De vier zekerheden van CPOV zijn:

1. Christelijk onderwijs voor ieder kind

2. Toekomstbestendig onderwijs voor ieder kind

3. Onderwijs voor ieder kind door medewerkers met passie

4. Onderwijs voor ieder kind vanuit verbinding en samenwerking

Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, verbinding, plezier en passie.

Deze zekerheden en waarden zijn in onze strategische koers 2023-2027 nader uitgewerkt tot een plan, waarin meetbaar, merkbaar en zichtbaar wordt gemaakt waar we de komende vier jaren voor staan.

Meer informatie over de stichting is op onze website te verkrijgen: www.cpov.nl.

Praktische informatie en procedure

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief met een c.v. Jouw brief en c.v. kun je versturen naar emailadres solliciteer@cpov.nl en monique.dehaan@tamim.nl.

Meer informatie is telefonisch te verkrijgen bij Monique de Haan (directeur) tel. 06-57630804.

Voor algemene informatie over deze vacature of procedure kun je contact opnemen met André van der Blom, HR-Adviseur, tel.nr. 0318-519076.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.

Het CPOV

De organisatie CPOV telt 13 scholen. In Veenendaal kennen we 10 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 SBO-school en in Ochten 1 school en in Zetten 1 school voor regulier basisonderwijs. Ongeveer 350 medewerkers geven onderwijs aan circa 3500 kinderen.

De vier zekerheden van CPOV zijn:

  1. Christelijk onderwijs voor ieder kind!
  2. Toekomstbestendig onderwijs voor ieder kind!
  3. Onderwijs voor ieder kind door medewerkers met passie!
  4. Onderwijs voor ieder kind vanuit verbinding en samenwerking!

 

Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, verbinding, plezier en passie.

Deze zekerheden en waarden zijn in onze strategische koers 2023-2027 nader uitgewerkt tot een plan, waarin meetbaar, merkbaar en zichtbaar wordt gemaakt waar we de komende vier jaren voor staan. Meer informatie over de stichting is op onze website te verkrijgen: www.cpov.nl.

 

Top 4 redenen om bij een CPOV-school te werken

Wij bieden je een moderne, toekomstgerichte werkplek met diverse onderwijsconcepten: er is altijd een school die naadloos bij jou past. 

 


 
Bij ons staat elk individueel kind centraal. Ook jij krijgt volop vertrouwen om dit in je dagelijks werk te doen.

 


 
Bij ons krijg je veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. 

 


 
Een fijn team staat voor je klaar. Een goede werksfeer is voor ons topprioriteit. 

Plan een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? 

Mail of bel met André van der Blom of Petra Visser via 0318-519076 of solliciteer@cpov.nl