Voor ouders

Voor ouders

Onderwijs voor ieder kind
Onderwijs voor iedereen: van een kind dat intensieve begeleiding nodig heeft tot een kind met behoefte aan verdieping. Vanuit onze maatschappelijke opdracht bieden we toegankelijk en kwalitatief primair onderwijs voor alle kinderen, wie je ook bent en wat je talent ook is. Ons principe is: gelijke kansen voor iedereen. Met een breed palet aan onderwijsvormen streven we ernaar dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

 

 

 

Toekomstbestendig onderwijs
CPOV hecht grote waarde aan het educatief partnerschap met ouders en wil graag tevreden ouders. De scholen zijn gericht op ouderbetrokkenheid, passend bij de maatschappelijke ontwikkelingen en de schoolpopulatie. Uit onderzoek blijkt dat kinderen van wie de ouders actief betrokken zijn bij het onderwijs, beter presteren.

Vragen of een afspraak
We stellen ouderhulp zeer op prijs en we betrekken u graag bij allerhande activiteiten. Mocht uw hulp nodig zijn bij activiteiten of andere zaken dan laten we u dat weten. Daarnaast proberen wij zo goed mogelijk te communiceren over allerlei activiteiten in en om onze scholen. Mocht u vragen hebben maak dan een afspraak met de directeur of met de leerkracht van uw zoon of dochter!