Vacature: Beleidsmedewerker financiën

bij Stichting CPOV in Veenendaal

Beleidsmedewerker financiën

Stichting CPOV zoekt een financieel specialist met financiële en bedrijfseconomische kennis (0,6 FTE / in overleg)

Ben jij een echte liefhebber van de getallen achter een organisatie? Wij hebben een mooie functie voor een ervaren financieel specialist met brede financiële en bedrijfseconomische kennis! Ben je in staat onderwijsbeleid in financieel beleid te vertalen? Zorg jij ervoor dat instelling ‘in control’ blijft? Heb je een scherp oog voor gevoeligheden in (onderwijs) organisaties en schroom je niet om de vinger op de zere plek te leggen? Goed dat je dit leest, we maken graag kennis met je!

Wat houdt de functie in?

Als beleidsmedewerker financiën ben je werkzaam op het stafbureau van CPOV. Je houdt je voornamelijk bezig met het opstellen van begrotingen en diverse financiële rapportages. En je ontwikkelt beleid op bedrijfseconomisch gebied. Planning en control en de interne controle zijn bij jou in goede handen.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van CPOV. Voor deze werkzaamheden ben je de sparringpartner voor de scholen  en bestuur van CPOV.

Als teamspeler ga je open en transparant te werk en heb je steeds de intentie om processen en resultaten te verbeteren. Mogelijke risico’s breng je haarscherp in beeld. Je analyseert periodiek de financiële situatie van de locaties en CPOV als totaal . Je controleert jaarrekeningen, trimester- en maandrapportages en verklaart eventuele verschillen. Hierover rapporteer/adviseer je.

Jouw analytisch denkvermogen stelt je in staat om gegevens vanuit een helikopterview te bekijken en zo de feiten en cijfers te doorgronden.

Je werkt binnen een team met diverse andere beleidsterreinen (bedrijfsvoering, P&O, ICT, Communicatie en Kwaliteitszorg) en daarnaast met een beleidsondersteunend medewerker financiën.

Salaris bij volledige werkweek: €5329,-

Wat neem jij mee?

  • Je hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie binnen een middelgrote organisatie. Meerjarige praktijkervaring in het (primair) onderwijs is een pre.
  • Je hebt een bedrijfseconomische opleiding of opleiding accountancy afgerond (minimaal hbo+ niveau) en bent bij voorkeur bekend met de bekostigingssystematiek en wet- en regelgeving binnen de onderwijssector.
  • Je verdiept je graag in de brede context van de organisatie en hebt ervaring met het ontwikkelen van beleid rondom complexe thema’s. Jouw brede financiële en bedrijfseconomische kennis zet je in om samen met collega’s te komen tot een ijzersterk product: kwalitatief hoogwaardige rapportages en krachtige adviezen, afgestemd op diverse niveaus in de organisatie (operationeel, tactisch en strategisch).
  • Je vindt het een uitdaging om de komende jaren de nieuwe processen/werkwijzen en systemen vanuit het project Meesterlijk Besturen van Stichting CPOV te standaardiseren/centraliseren.
  • Je bent een genuanceerde denker met een scherp oog voor verschillende belangen en perspectieven en een goed ontwikkelde antenne voor gevoeligheden in de organisatie.
  • Je bent een goede gesprekspartner die de schoolleiders aan de hand van financiële rapportages in beweging weet te brengen. Jouw vermogen om relaties op te bouwen en adviezen met overtuigingskracht te brengen, helpen je hierbij.
 
 

Arbeidsvoorwaarden bij deze functie

Wij bieden een afwisselende baan bij een lerende, veelzijdige organisatie waar veel ruimte is voor eigen (inhoudelijke) ontwikkeling. Het betreft een parttime aanstelling (0,6 fte) voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Conform de CAO PO ontvang je een salaris van maximaal 5.087 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11).

 

 

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij HR adviseur Petra Visser via 06-82545875. Direct solliciteren? Stuur dan een mail naar solliciteer@cpov.nl. We komen graag met je in contact!

 

CPOV
De organisatie CPOV telt 13 scholen. In Veenendaal kennen we 10 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 SBO-school en in Ochten 1 school en in Zetten 1 school voor regulier basisonderwijs. Ongeveer 350 medewerkers geven onderwijs aan circa 3500 kinderen.
De vier zekerheden van CPOV zijn:
1. Christelijk onderwijs voor ieder kind!
2. Toekomstbestendig onderwijs voor ieder kind!
3. Onderwijs voor ieder kind door medewerkers met passie!
4. Onderwijs voor ieder kind vanuit verbinding en samenwerking! Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, verbinding, plezier en passie. Deze zekerheden en waarden zijn in onze strategische koers 2019-2023 nader uitgewerkt toteen plan, waarin meetbaar, merkbaar en zichtbaar wordt gemaakt waar we de komende vier jaren voor staan. Meer informatie over de stichting is op onze website te verkrijgen: www.cpov.nl.

 

Top 4 redenen om bij een CPOV-school te werken

Wij bieden je een moderne, toekomstgerichte werkplek met diverse onderwijsconcepten: er is altijd een school die naadloos bij jou past. 

 


 
Bij ons staat elk individueel kind centraal. Ook jij krijgt volop vertrouwen om dit in je dagelijks werk te doen.

 


 
Bij ons krijg je veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. 

 


 
Een fijn team staat voor je klaar. Een goede werksfeer is voor ons topprioriteit. 

Plan een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? 

Mail of bel met André van der Blom of Petra Visser via 0318-519076 of solliciteer@cpov.nl