Vacature: Groepsleerkracht

Basisschool - De Burcht (groep 5) - 0,15 fte

Vacature: Basisschool De Burcht - groep 5

Per 23 oktober 2023

Heb jij in je werk oog voor ieder kind?

Werving en selectie groepsleerkracht CBS de Burcht

Het bestuur van Stichting CPOV e.o. is voor CBS De Burcht per 23 oktober 2023 op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 5 –  0,15 fte (woensdag). 

Hoe ziet jouw profiel als groepsleerkracht eruit? 
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding.
  • Je hebt lesgevende ervaring . Ook LIO-studenten zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren.
  • Samen met de collega’s wil je een degelijk aanbod vormgeven.
  • Je draagt actief bij aan het versterken van de samenwerking binnen het team. Hierbij ben je in staat te reflecteren op eigen ervaringen.
  • Tenslotte ben je bekend met of ben je bereid je te verdiepen in het observatie- en registratiesysteem van Parnassys. 
 

We zoeken iemand met hart voor het kind vanuit een protestants-christelijke levensovertuiging. Je herkent jezelf en wil aansluiten bij onze missie (waar staan we voor) en visie (waar gaan we voor), te weten:

De Burcht ziet zich geplaatst voor de mooie opdracht om kinderen te begeleiden in hun groei naar volwassenheid. We willen onze leerlingen voorbereiden op hun rol -nu en straks- in de samenleving. De bron waardoor we ons laten inspireren en waarop we telkens teruggrijpen, is de Bijbel als het woord van God. Het is altijd weer ons uitgangspunt bij het leven en werken met en voor elkaar. Het voorbeeld dat Jezus ons hierin geeft, motiveert ons in dit streven.

Lees meer over onze visie op www.burchtveenendaal.nl.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou hedendaags onderwijs dat is ingericht op onderwijsbehoeften van leerlingen vanuit een prettige en uitdagende werksfeer in een mooi schoolgebouw.

Hierbij wordt ondersteuning geboden in het werk door een warm en gemotiveerd team met veel kwaliteiten, met coaching en begeleiding door de intern begeleider onderbouw, de bouwcoördinator en parallelcollega’s van de groepen 1 en 2. Er is hierdoor volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Tenslotte is er een groep ouders die enthousiast helpt om praktische zaken goed te regelen. 

Kom jij als juf of meester ons team versterken?

Interesse?

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk een motivatiebrief met een c.v. Jouw brief en c.v. kun je versturen naar e-mailadres solliciteer@cpov.nl en paul.bouw@burchtveenendaal.nl. 

Wil je nog verdere informatie? Meer informatie is telefonisch te verkrijgen bij Paul Bouw (directeur) tel. 0318-555562 (school) of 06-51860672, of bij Carolien Smits (bouwcoördinator en waarnemend directeur), tel. 0318-555562 (school) of 06-14315500. 

Voor algemene informatie over deze vacature of procedure kun je contact opnemen met André van der Blom, HR-Adviseur, tel.nr. 0318-519076. 

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld. 

CBS De Burcht

De Burcht is een grote school gelegen in de wijk Petenbos, met ongeveer 30 personeelsleden en circa 340 leerlingen, verdeeld over 15 groepen. 

Wij geven onderwijs volgens het jaarklassensysteem met extra aandacht voor het individuele kind. We werken handelingsgericht en opbrengstgericht. Onze speerpunten zijn: sport & bewegen, aandacht voor het meer- en hoogbegaafde kind, 21e-eeuwse vaardigheden, kwaliteitszorg en goed personeelsbeleid. 

Meer informatie hierover is te vinden op de website www.burchtveenendaal.nl. 

 
 

Het CPOV

De organisatie CPOV telt 13 scholen. In Veenendaal kennen we 10 scholen voor regulier basisonderwijs en 1 SBO-school en in Ochten 1 school en in Zetten 1 school voor regulier basisonderwijs. Ongeveer 350 medewerkers geven onderwijs aan circa 3500 kinderen.

De vier zekerheden van CPOV zijn:

1. Christelijk onderwijs voor ieder kind!
2. Toekomstbestendig onderwijs voor ieder kind!
3. Onderwijs voor ieder kind door medewerkers met passie!
4. Onderwijs voor ieder kind vanuit verbinding en samenwerking!

Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, veiligheid, verbinding, plezier en passie. Deze zekerheden en waarden zijn in onze strategische koers 2019-2023 nader uitgewerkt tot een plan, waarin meetbaar, merkbaar en zichtbaar wordt gemaakt waar we de komende vier jaren voor staan. Meer informatie over de stichting is op onze website te verkrijgen:
www.cpov.nl.

Top 4 redenen om bij een CPOV-school te werken

Wij bieden je een moderne, toekomstgerichte werkplek met diverse onderwijsconcepten: er is altijd een school die naadloos bij jou past. 

 


 
Bij ons staat elk individueel kind centraal. Ook jij krijgt volop vertrouwen om dit in je dagelijks werk te doen.

 


 
Bij ons krijg je veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. 

 


 
Een fijn team staat voor je klaar. Een goede werksfeer is voor ons topprioriteit. 

Plan een afspraak

Vrijblijvend kennismaken? 

Mail of bel met André van der Blom of Petra Visser via 0318-519076 of solliciteer@cpov.nl